Vaříme s Habadějem

Treska v pivním těstíčku a brambory s česnekem. Zdravé jídlo, které si budete chtít dát určitě znovu

Vaříme s Habadějem

Treska v pivním těstíčku a brambory s česnekem. Zdravé jídlo, které si budete chtít dát určitě znovu
Treska v pivním těstíčku. Jídlo, které pohladí vaše chuťové pohárky (ilustrační foto)

Hradec Králové

Treska se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Svědčí o tom i fakt, že jen v Británii se jí sní ročně kolem 136 miliónů porcí. Kulinářské možnosti této ryby objevili lidé už před mnoha staletími, neboť treska byla takříkajíc víceúčelová. Mohla se totiž uvařit nejen čerstvá. Po usušení se dala uchovat také pro období, kdy drsné klimatické podmínky lov ryb znemožnily.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají