Vaříme s Habadějem
Treska v pivním těstíčku a brambory s česnekem. Zdravé jídlo, které si budete chtít dát určitě znovu
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Treska se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Svědčí o tom i fakt, že jen v Británii se jí sní ročně kolem 136 miliónů porcí. Kulinářské možnosti této ryby objevili lidé už před mnoha staletími, neboť treska byla takříkajíc víceúčelová. Mohla se totiž uvařit nejen čerstvá. Po usušení se dala uchovat také pro období, kdy drsné klimatické podmínky lov ryb znemožnily.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Limetková kari treska. Spojení hned tří úžasných chutí a barev na jednom prostřeném talíři
Vaříme s Habadějem
-
Jaro v mysliveckých honitbách, chov akvarijních rybiček i příběh ze sportovního rybolovu
Máme rádi zvířata
-
Princové a zlý drak
Pohádky
-
Akvaristé ročně nakoupí 55 milionů mořských živočichů, někteří patří k ohroženým druhům
Laboratoř
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
Válka, která změnila Rondo (česky)
Malá pohádka
-
Tihle roztomilí pacienti se léčí v největší britské záchranné...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Bečvu nemohla otrávit Energoaqua. Pachatel dobře věděl, co způsobil, míní geochemik
Interview Plus
-
Pepík
Hajaja