Vaříme s Habadějem
Kuřecí čtvrtky s hlívou ústřičnou. Zázračná houba jako elixír mládí a gurmánský zážitek současně
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Hlíva ústřičná, to je zázrak přírodní medicíny. Jde o dřevokaznou houbu, rostoucí převážně na listnatých stromech, z nichž si bere živiny, které prospívají i našemu organismu. Příznivé účinky, které má hlíva ústřičná, znali již před staletími staří Číňané.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně se zeleninou, lehčí varianta vepřové pečínky. Zkuste, určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Červené zelí: Jak na přípravu skutečné lahůdky
Na vidličce Romana Pauluse
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování
-
Jak na chutné omáčky? Mnoha z nich dodá chuť kvalitní orestovaná zelenina, říká šéfkuchař
Host Dopoledního expresu
-
Bramborová omáčka s česnekem a majoránkou dle Františky Lysoňkové
Pochoutkový rok
-
Pavel Maurer prozrazuje recept na domácí sekanou: Přidejte čerstvě natrhanou kopřivu
Glosa Pavla Maurera
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Když se zelenina grilováním zbaví vody, vynikne její přirozená chuť
Hobby magazín speciál
-
Chilli papričkám se daří i ve sklenících na Vysočině. Ladislav Dufek pěstuje dvacet druhů
Příběhy z Vysočiny