Vaříme s Habadějem
Kuřecí čtvrtky na zelí. Připravte si skvělé jídlo kombinující jemné maso s nezaměnitelnou chutí zelí
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
S trochou nadsázky by se dalo říct, že kuře je takový novodobý králík. Poté, co se snížil počet drobných chovatelů králíků, získalo kuře v českých domácnostech podobnou pozici díky snadné úpravě, cenové dostupnosti a lahodné chuti. Kdo by neměl rád jemné, křehké a lehce stravitelné kuřecí maso?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Karbanátky z červené čočky. Ta prý přináší do domácnosti štěstí. A možná i peníze, ale jisté to není
Vaříme s Habadějem
-
Je nutné mít pro chov králíků magických sedm kotců? Poradí vám zkušená chovatelka Alice Votavová
Radioporadna
-
Pálivé kuře na citrónech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na Statku U zvířátek v Nové Bukové vás nechají podojit krávu...
Česko – země neznámá
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Italská kuchyně není jen pizza a těstoviny
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou