Pochoutkový rok
Nejlepší masové králíky v Evropě máme v Česku. Lze je dělat na sto způsobů. Nabízíme recept na králičí bílou polévku
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Králičí maso řadíme mezi bílá masa, která jsou dietní a plná živin. Přesto je králičí maso v české kuchyni na okraji zájmu. Nad tím mnozí kuchaři jen kroutí hlavou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Kokosové kuře! Exotická kuchyně na českém stole aneb Křehké maso lahodné chuti podáváme s rýží
Vaříme s Habadějem
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Život bez masa? Vegetariánství zažívalo boom v 19. století a poté znovu po vzniku Československa
Téma Plus
-
Babiččiny štrykanec
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jídlem proti trápení
Ranní úvaha
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Takhle vypadá nejhezčí kráva v Irsku. Festival Flavours of...
Zápisník zahraničních zpravodajů