Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Zavařený meloun podle receptu z roku 1886
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Nejprve v klášterních, později i v městských kuchyních se už v 19. století objevují recepty s melouny. Šlo o delikatesu, která se nepodávala čerstvá, ale zavářela se. Jak na to, prozradí Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Královský chlebíček podle receptu z kuchařky Marie Rosické
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Terapeutka k syndromu vyhoření: Žijeme ve světě, kde chválit je zbytečné a dokonalý výkon samozřejmý
Hovory
-
Příroda, klid a krásný výhled – to jsou lákadla Karlovic na Zlínsku
Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín
-
Petr Fischer: Zbytečný politický hazard s benefity
Názory a argumenty
-
Příběh muže, který měl zapálit České Švýcarsko
Vinohradská 12
-
Psychická odolnost se dá trénovat jako svaly. Jen je třeba opustit komfortní zónu, radí lékařka
Dva na Dvojce
-
„Neštěkej a sedni!“ Zkušený trenér radí, jak správně říct psovi „ne“
Host Lucie Výborné
-
Michal Horáček a jeho 70 let s písněmi
Hudební svět Michala Horáčka
-
Jakou moc má geografie v 21. století? Tim Marshall nastiňuje, kde očekávat konflikt a přírodní krizi
Ex libris
-
Pavlíkovská věž
Láska za lásku