Vaříme s Habadějem
Co máme na prsíčkách z kachny nejraději? Křupavou kůžičku! Udělejte si je se švestkovou omáčkou
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Kachní maso s červeným zelím je symbolem podzimního hodování. Zatímco celá kachna chutná nejlépe, pokud ji při nízké teplotě pečete hodně dlouho, kachní prsa se řadí mezi minutková masa, kterým sluší krátká úprava, díky které si zachovají křehkost a šťavnatost.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pomalu pečené srnčí
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Červená řepa pro zdraví, ale i chuť a barvu na talíři. Známe i řepy jiných barev
Pochoutkový rok
-
Dejte si bílou ředkev před těžkým jídlem, zmírňuje totiž obtíže s trávením
Babské rady
-
Marmeláda z jeřabin
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host