Vaříme s Habadějem

Co máme na prsíčkách z kachny nejraději? Křupavou kůžičku! Udělejte si je se švestkovou omáčkou

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Vaříme s Habadějem

Co máme na prsíčkách z kachny nejraději? Křupavou kůžičku! Udělejte si je se švestkovou omáčkou
Kachní maso je velmi oblíbené v kuchyni. Plátky masa jsou také skvělým parťákem pro podzimní a zimní dny (ilustrační foto)

Hradec Králové

Kachní maso s červeným zelím je symbolem podzimního hodování. Zatímco celá kachna chutná nejlépe, pokud ji při nízké teplotě pečete hodně dlouho, kachní prsa se řadí mezi minutková masa, kterým sluší krátká úprava, díky které si zachovají křehkost a šťavnatost.

Více z pořadu