Pochoutkový rok
Červená řepa pro zdraví, ale i chuť a barvu na talíři. Známe i řepy jiných barev
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Když ji loupeme a krájíme, vypadá celá kuchyň jako při zabíjačce. Červená řepa je poměrně nenápadná plodina, která svou zářivou barvu odhalí až po rozkrojení. V kuchyni by nám ale neměla chybět, protože obsahuje mnoho látek důležitých pro tělo. Navíc některé pokrmy si bez červené řepy neumíme představit – jak by vypadal boršč, kdyby nemohl být temně červený?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si hody z jahod!
Kuchařské čarování
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Barevná jarní svačina z červené řepy a kiwi
Dobroty Dáši Kubíkové
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Dejte si bílou ředkev před těžkým jídlem, zmírňuje totiž obtíže s trávením
Babské rady
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Vánoční hvězdu vybírejte podle vzhledu kvítků uprostřed barevných listenů
Zahrádkářské tipy
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha