Kuchařské čarování
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
České Budějovice
Špenát dorostl, pažitka už je vousatá a libeček vyrazil. Je tu jaro se vším všudy a sluší se „ojarnit“ i náš jídelníček. Jak přidat do našich pokrmů jarní závan, radí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Nabídne například recepty se špenátem, medvědím česnekem nebo pórkem.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařské čarování
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Objevte chuť černuchou okořeněných dýňových placiček
Hobby magazín speciál
-
Jedlý plevel na louce a zahradě místo zeleniny
On Air
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Podzimní střih rostlin, tipy na posezení pod jabloněmi i oplocení zahrádky
Zelené světy
-
Na jaře se telefony netrhnou, říká chovatel drůbeže Libor Barák z Hubenova
Příběhy z Vysočiny
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Jahody. Sezónní ovoce, které chutná a má blahodárný vliv na naše zdraví
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové