Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Marmeláda z jeřabin
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Jedním z nejkrásnějších stromů podzimu je jeřáb. Červené jeřabiny nejen skvěle vypadají, ale také zajímavě chutnají. Naše babičky z nich připravovaly třeba marmelády. Jak na to, poradí Vladimíra Jakouběová. Natáčel redaktor Jaroslav Hoření.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Víno z lipového květu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Barevná jarní svačina z červené řepy a kiwi
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Roztomilý kuskus dokáže drsně bránit své teritorium. Kam za ním vyrazit v ČR?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Červnové bylinky v sobě mají velkou moc. Pomůžou na rány i nachlazení a krásně voní
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Kupsova skála nedaleko Vlašimi je jedním z prvních poslů jara. Rozkvétají na ní půvabné lýkovce
Výlety
-
V aktuálním počasí se dá se na zahradě dohnat spoustu restů z podzimu
Co vás zajímá
-
Kupsova skála na Podblanicku patří mezi první posly jara....
Česko – země neznámá