Ve vlastní šťávě
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Stejně jako každé úterý vám i tento týden naše rubrika Tip přináší nejrůznější doporučení známých osobností. Tentokrát vybírala pekařka a foodblogerka Juliana Maškrtnica Fischerová. Ta radí vyrazit na tradiční japonskou polévku ramen. Nově otevřené asijské bistro BON na Vinohradech má ve své nabídce ramen rovnou s domácími pohankovými soba nudlemi. Druhou možností je pak bistro Miska Ramen ve Španělské ulici. Otevřeno mají zatím od čtvrtku do soboty a doporučují rezervaci.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla
Ve vlastní šťávě
-
Podmáslový chléb podle Renaty Foltýnové
Pochoutkový rok
-
Pochoutky se Štěpánem Škorpilem
Pochoutky na talíři
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda
-
Kotlety můžete upravit na mnoho způsobů. Zkuste je na paprice se žampióny, ochutnáte velkou lahůdku
Vaříme s Habadějem
-
Petr Voldán: Kdo jste, lev nebo hovnivál?
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Pod pokličkou vietnamské kuchyně: Víte, čemu se říkalo „slzný...
Dnešní Plus
-
Polévky klasické, starodávné, z Česka, ale také z celého světa
Kuchařské čarování
-
Smažený kuskus s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové