Dobré dopoledne
Výhoda chleba? Chléb se nikdy nepřejí, říká spolumajitelka pekárny
Dobré dopoledne
Výhoda chleba? Chléb se nikdy nepřejí, říká spolumajitelka pekárny
Vysočina
Co snídá majitelka pekárny? „To si reklamu moc neudělám, já se snažím snídat zdravě, takže jogurt s müsli, které si namíchám sama,“ smála se v Dobrém dopoledni paní Hana Pöcklová z Jeřábkovy pekárny ve Velké Bíteši. „Ale na chléb je prostor při víkendových snídaních. Nejúžasnější chléb je ještě teplý, voňavý, přímo z pece. Do pekárny chodí zákazníci pro teplý chléb. V neděli ráno vozíme do prodejny horký chléb. Obrovská výhoda u chleba, jako u potraviny je ta, že se nikdy nepřejí.“
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip
-
Banánová snídaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nevěřte mýtům! Lepek ani vajíčka neškodí, uvádí foodblogerka Karolína Fourová
Blízká setkání
-
O radosti z jídla i ze života: Snídaně. Platí, že je základ dne? Co by měla správně obsahovat?
Jezte, ať vám to sluší
-
Chlebová polévka podle Ludmily Vačkářové
Pochoutkový rok
-
Host: Ivana Hollanová, pekařka, cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou