Dobré dopoledne

Výhoda chleba? Chléb se nikdy nepřejí, říká spolumajitelka pekárny

Dobré dopoledne

Výhoda chleba? Chléb se nikdy nepřejí, říká spolumajitelka pekárny
Kváskový chleba

Vysočina

Co snídá majitelka pekárny? „To si reklamu moc neudělám, já se snažím snídat zdravě, takže jogurt s müsli, které si namíchám sama,“ smála se v Dobrém dopoledni paní Hana Pöcklová z Jeřábkovy pekárny ve Velké Bíteši. „Ale na chléb je prostor při víkendových snídaních. Nejúžasnější chléb je ještě teplý, voňavý, přímo z pece. Do pekárny chodí zákazníci pro teplý chléb. V neděli ráno vozíme do prodejny horký chléb. Obrovská výhoda u chleba, jako u potraviny je ta, že se nikdy nepřejí.“

Více z pořadu