Pochoutkový rok
Nejlepší chleba je ten domácí, upečte si podmáslový chléb podle Renaty Foltýnové a budete nadšení
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kváskový chléb s podmáslím upekla podle svého oblíbeného receptu Renata Foltýnová z Dobrého Pole na Mikulovsku. Má křupavou kůrku a krásnou střídu. A vydrží vám klidně čtyři dny. Zkuste si ho upéct také.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Malý chlebový receptář – osm druhů chleba a starodávná chlebová polévka
Kuchařské čarování
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnejte domácí kváskový chléb z nové pekárny v Rožnově pod Radhoštěm
Tip
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Hrachová kaše se smetanou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pochoutky s Klárou Doležalovou
Pochoutky na talíři
-
Upečte rodině kuře s kůrčičkou, která se stoprocentně povede dozlatova
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové