V Lahovicích čokoládu ručně balí, kousek po kousku | Foto: Jolana Nováková, Český rozhlas

Čokoládu má ráda od dětství. Kamkoli cestuje, kupuje ji a zkouší nové chutě. Když před lety v Irsku ochutnala první čokoládu vyrobenou metodou bean to bar (kdy má výrobce vše pod kontrolou, od nákupu bobů až po výsledný produkt), otevřelo jí to oči, jak říká. Zjistila, že čokoláda nemusí být jenom sladká nebo hořká, ale může být bohatá spoustou chuťových tónů, podobně jako víno nebo káva.
Jolana Nováková

Nejposlouchanější

Střední Čechy

Více ze stanice
Středočeské příběhy

Středočeské příběhy

Zajímavé osobnosti, netradiční povolání, rekordy a úspěchy ze středních Čech a Prahy.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu