Lada Bartošová | Foto: Elena Horálková, Český rozhlas

Jaká je dubajská čokoláda? „Jako většina arabských cukrovinek je přeslazená. A to, co se prodává na trhu, si s klidným srdcem můžeme nechat ujít,“ ujišťuje odbornice. Jaká je historie Muzea čokolády v Kutné Hoře? Kam se řadí pralinky? Jaká vypadá a co obsahuje zdravá čokoláda? Je složité vpravit do čokolády med? Co to znamená, že když čokoláda křupne a jak se správně uchovává?  
Tereza Kostková

Nejposlouchanější

Blízká setkání

Blízká setkání

Tereza Kostková a Adéla Gondíková vedou rozhovory s hosty, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Blízká setkání vysíláme každý všední den po jedenácté na Dvojce. 

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu