Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Posílení lokální ekonomiky, zaměstnanosti a možnost ovlivnit chuť jednotlivých potravin, to jsou jen některé klady místních výrobců. Ti se mohou už 19 let hlásit do soutěže o prestižní ocenění Výrobek roku Libereckého kraje. V prvním dílu seriálu týdne si redaktor Jaroslav Hoření o soutěži povídal s krajským radním za Piráty Václavem Židkem.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Nejlepší hovězí maso se šípkovou omáčkou od Heleny Shejbalové se rozpadá jako dort
Pochoutkový rok
-
Každý obor má své talenty
Setkání u mikrofonu
-
Šéf ovocnářů: Vláda si myslí, že 40 tisíci pomohla farmě, které vzrostly náklady o milion
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Kytarové krabičky vyrábí v dílně na kraji města. Vývojář Salva pracuje i pro Hammetta z Metallicy
Seriál Radiožurnálu
-
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
Ve vlastní šťávě
-
Maso veverčí na švestkách
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Harryho mrazem sušené křupavé sýry z rodinného podniku v Novém Bydžově vás dokonale pohladí v puse
Zprávy pro Královéhradecký kraj