Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Ve Velkých Hamrech se peče žitno-pšeničný kvasový chléb, který kromě vítězství kategorii pekařské výrobky získal Zvláštní cenu Přínos ke zdravému životnímu stylu. Řemeslnou pekárnu v roce 2020 založil Lukáš Mašek a jeho sen péct ten nejlepší chleba se naplňuje.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Chlebová polévka podle Ludmily Vačkářové
Pochoutkový rok
-
Vzpomínka na pekaře Augustina Sobotoviče, který dlouhá léta roztápěl historickou obecní pec v Lenoře
Vltavín
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vymyslel chleba s jablečným pyré a stal se vítězem Mlsu Pardubického kraje
Radioporadna
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera