Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
V kategorii mléko a mléčné výrobky si ocenění odnesl zrající ovčí sýr nakládaný v oleji z Nově Vsi, který získal i absolutní vítězství. Jak chutná našemu redaktorovi Jaroslavu Hořenímu, se dozvíte v posledním dílu Seriálu týdne.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Kravín na konci pekla vám vyrazí dech. Věnováno: kravám 166, 168, 237, 152...
Hovory
-
V Kralicích na Hané už nebude automat na čerstvé mléko. Jeho provozovatel končí s chovem dojnic
Zprávy ČRo Olomouc
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Lidé hledají nižší ceny potravin u farmářů nebo automatů na mléko
Zprávy ČRo Ostrava
-
Jak vznikla legendární síťovka? Její vynálezce má ve Žďáru nad Sázavou i pomník
Pochoutkový rok
-
Domácí sýry, tvarohy a jogurty vyrábí kvůli zdražování stále víc lidí. Využívají mléko z mlékomatů
Zprávy z jižních Čech