Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Na pomezí Krkonoš a Jizerských hor chovají krávy a z jejich mléka vyrábí vítěznou biopotravinu kefír přírodní. Další cesta Jaroslava Hořeního tak vedla na Eko farmu Stehlík do Zlaté Olešnice, kde se rodinná farma zabývá zpracováním mléka a masa v biokvalitě.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Kravín na konci pekla vám vyrazí dech. Věnováno: kravám 166, 168, 237, 152...
Hovory
-
V Kralicích na Hané už nebude automat na čerstvé mléko. Jeho provozovatel končí s chovem dojnic
Zprávy ČRo Olomouc
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Lidé hledají nižší ceny potravin u farmářů nebo automatů na mléko
Zprávy ČRo Ostrava
-
Zemědělcům v Královéhradeckém kraji vadí nízké výkupní ceny mléka a to, že ji nedokáží ovlivnit
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Naše krávy mají na krku obojek, jakési chytré hodinky, říká agronom moderního kravína ve Sloupnici
Věda Plus
-
Mlíkárna, žlutý vyhlídkový pavilon, stojí v Riegrových sadech...
Prahou křížem krážem
-
Domácí sýry, tvarohy a jogurty vyrábí kvůli zdražování stále víc lidí. Využívají mléko z mlékomatů
Zprávy z jižních Čech