Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
Daleko od velkého města, ve vesničce Horní Dubenky na Vysočině, vaří francouzský kuchař Remi Decroix a umí to tak dobře, že má rezervace na týdny dopředu. Podnik se jmenuje Bistrot de Papa, tedy Tatínkovo bistro, otevřeno má jen od čtvrtka do neděle a připravuje pouze čtyři hlavní jídla, pár předkrmů a sadu zákusků. To všechno proto, že vaří a peče sám, personál se stará hosty. Jeho kuchyně je navíc zákazníkům na očích, aby viděli, co pro ně chystá.
Ľubomír Smatana
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Hrdinka? Ale jděte!“ Nataša utekla před válkou do Ostravy, dnes i s miminkem vaří nejlepší boršč
Seriál Radiožurnálu
-
Chci slyšet Mozarta a řídit Ferrari. České michelinské...
Dopolední Radiožurnál
-
Místo cukroví nepečený jablečný dort. Překvapte rodinu lehkým dezertem s vůní skořice
Radioporadna
-
Užijte si během soboty Den s Českým rozhlasem Olomouc v ZOO Olomouc. Na co se můžete těšit?
Zprávy ČRo Olomouc
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Pochoutky s šéfkuchařem Pavlem Pospíšilem
Pochoutky na talíři
-
Speciál Martina Veselovského z Havířova
Dvacet minut Radiožurnálu