Seriál Radiožurnálu

Tady v lese je to paráda, pochvaluje si Vysočinu francouzský kuchař. Vaří na samotě a rezervace má na týdny dopředu (4/7)

Seriál Radiožurnálu

Tady v lese je to paráda, pochvaluje si Vysočinu francouzský kuchař. Vaří na samotě a rezervace má na týdny dopředu (4/7)
Na pár metrech má Remi všechno po ruce

Radiožurnál

Daleko od velkého města, ve vesničce Horní Dubenky na Vysočině, vaří francouzský kuchař Remi Decroix a umí to tak dobře, že má rezervace na týdny dopředu. Podnik se jmenuje Bistrot de Papa, tedy Tatínkovo bistro, otevřeno má jen od čtvrtka do neděle a připravuje pouze čtyři hlavní jídla, pár předkrmů a sadu zákusků. To všechno proto, že vaří a peče sám, personál se stará hosty. Jeho kuchyně je navíc zákazníkům na očích, aby viděli, co pro ně chystá.
Ľubomír Smatana

Ostatní také poslouchají