Dopolední Radiožurnál
Chci slyšet Mozarta a řídit Ferrari. České michelinské podniky ale nabízejí Salieriho a vytuněnou Hondu, říká Maurer
Dopolední Radiožurnál
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Restaurace L'ousteau de Baumaniere je místo, které rozhodně...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejlepší restaurace světa musí mít promyšlený design a...
Glosa Pavla Maurera
-
Pavel Maurer: Každé hodnocení restaurací někdo zpochybní,...
On Air
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
Ve vlastní šťávě
-
Láska z pouště pokračuje v Břeclavi. Guatemalsko-český pár tam učí místní milovat mexickou kuchyni
Seriál Radiožurnálu
-
„V soutěži specialistů na pizzu jsem dala hlas pizze s lilkem.“ Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto
Xaver a host
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host