Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
S první vlnou se pražský kulturní prostor Klubovna ponořil do oprav, zimní uzávěra ho však už zasáhla i finančně. „Je to tak, že v tom okénku, kde prodáváme jenom PET lahve s sebou, uděláme za měsíc tržbu jako za den normálně,“ přibližuje provozovatel David Boháč. Hygienická opatření ovšem hodlá dodržovat nad rámec nařízení. „Trochu mě mrzí, že ve veřejném prostoru nezaznívají jiné hlasy než hnutí Chcípl PES, které možná trochu fanaticky chce otevřít za každou cenu,“ míní.
Adam Bejšovec
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Z restauratéra řezníkem. René Lána chce nabízet zabijačkové lahůdky i na farmářských trzích
Seriál Radiožurnálu
-
Zahájení sezony mě vždy naplňuje nervozitou. Těším se na přírůstky, říká ředitel pražské zoo Bobek
Host Radiožurnálu
-
Ve školních sklenících v Kopidlně už je jaro. Klíčí semínka, kvetou pryskyřníky, macešky i primule
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Motýli na Máji jsou kýč, zní z Klubu Za starou Prahu. Splňují všechny náležitosti, oponuje Vitvar
Pro a proti
-
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
Ve vlastní šťávě
-
Na výjezdu v Ďolíčku: Ve Vršovicích hostující fanoušci sledují fotbal z ochozů bez sítí a mříží
Seriál Radiožurnálu Sport
-
Existenciální kuchařka Václava Kahudy a Igora Malijevského: Písmenková polévka a pečená šachovnice
Rádio Dada
-
Střádejte svoje síly. Nejhůř je teď a potrvá to, říká psycholog Dalibor Špok
V klidu
-
Jak se fotbalové kluby připravují na vyhřívání trávníků? Odstartuje jarní část soutěže bez problémů?
Speciál Radiožurnálu Sport
-
S Lunchmeatem má Praha konečně plnohodnotný hudební festival se špičkovým line-upem
On Air