S vůní tradice: Příběhy potravin
Dvojka
Je pravda, že kapr se kdysi podával dokonce k snídani? Byla ryba drahá a kdo si ji mohl dovolit? Pytlačilo se? Věnovala se úpravě kapra i legendární M. D. Rettigová?
Jiří Holoubek
Ostatní také poslouchají
-
S vůní tradice: Příběh kapra. K čemu byly původně určeny rybníky, prozrazuje historik Martin Franc
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Snídaně je základ dne - kdo nesnídá, má problémy. Kafe a...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Bramborák s lososem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 8. 2023
Pochoutkový rok
-
Kdy slavili naši předci svatou Barboru
Dopolední Region
-
Jak důležitou roli hraje v našem denním jídelníčku oběd? Odpovídá dietoložka Karolína Hlavatá
Káva o čtvrté