Znáte úpravu brambor v receptu zvaném macaire? Pochází z Francie. O co se jedná?
Jiří Holoubek
Všechny epizody
Dvojka
S vůní tradice: Příběhy potravin
Seriál o regionálních potravinách. S neotřelými recepty špičkových šéfkuchařů, tipy nutričních specialistů na pozitivní účinky každé potraviny pro vaše zdraví, radami zahradníků a chovatelů i zajímavými informacemi historika stravování.
Více z pořadu
Nejposlouchanější
-
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
-
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
-
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
-
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
-
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
-
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Ostatní také poslouchají
-
S vůní tradice: Příběh brambor. Kdy a jak vysazovat brambory se zahradníkem Tomášem Trejbalem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Když si kupujete maso, dívejte se řezníkovi na ruce, doporučuje řeznický mistr Kšána
Host Lucie Výborné
-
Babiččin vaječný šňaps
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 8. 2024
Pochoutkový rok
-
Grapefruity, játra a další podpultovky. Jak a co se jedlo za socialismu?
Noční Mikrofórum
-
Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek
Na vidličce Romana Pauluse
-
Španělské a řecké Kuchařské čarování
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer o moučném červu: Po téhle pochoutce se určitě...
Glosa Pavla Maurera
-
Roháč, bác, lepenice, pejraprout - znáte lidová jídla našich předků na Plzeňsku?
Špalíček