Noční Mikrofórum
Grapefruity, játra a další podpultovky. Jak a co se jedlo za socialismu?
Noční Mikrofórum
Dvojka
Znojemské okurky, játra nebo uherák. To byla známka luxusu. Jak se jedlo za socíku? Jak složité bylo držet kvůli nedostatkovému zboží dietu? Vzpomínáte? Osvěžte svoji paměť s Martinem Francem, historikem a odborníkem na dějiny stravování a životního stylu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Řekni mi, co jíš aneb Dějiny očima Magdaleny Dobromily Rettigové
Historie Plus
-
Host: Eva Filipová, autorka kuchařek a knih o etiketě a životním stylu
Noční Mikrofórum
-
Jak se zdražovalo za socialismu? Není maso, nejsou auta, ale máme kosmonauta
Téma Plus
-
Jak nepodlehnout chuti na jídlo a zkrotit své chutě?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Focení jídla je velký prohřešek proti bontonu i proti jídlu na stole, říká odborník na stolování
Hovory
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Pivo se u nás pilo jen o svátcích. Ani svíčková není jednoznačným králem, říká historik stravování
Host do domu
-
Co vás zajímá
-
Společnost se polarizuje i v oblasti výživy, říkají nutriční terapeuti o aktuálních doporučeních
Ve vlastní šťávě