Host Lucie Výborné
Když si kupujete maso, dívejte se řezníkovi na ruce, doporučuje řeznický mistr Kšána
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jaternice: Každý je připravuje jinak
Na vidličce Romana Pauluse
-
Chtěl jsem do klobás přidávat cín a měď, ale měď je drahá, přišel bych na buben, říká mistr uzenář
Host Lucie Výborné
-
Uzeniny a hubnutí
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
S vůní tradice: Příběh brambor. Na co jsou bohaté? S nutriční terapeutkou Václavou Kunovou
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 1. 2022
Pochoutkový rok
-
Jste gurmáni, gurmeti, anebo labužníci?
O češtině od A do Z
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce