Radioporadna
Maso z mladé jalovice vřele doporučuje na minutkovou úpravu či grilování zkušený farmář Jakub Erler
Radioporadna
Hradec Králové
Radioporadna o mase, jeho chuti, vůni, tepelné úpravě a grilování, které k létu patří stejně jako Slunce. Farmář Jakub Erler ze společnosti Naše hospodářství nám dá tipy a rady, jak si vybrat to správné maso a jak z něj potom mít při konzumaci co největší požitek.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jaký je rozdíl mezi vodovou a smetanovou zmrzlinou? Letní tipy výživové poradkyně Martiny Jandové
Radioporadna
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda
-
Význam jehněčích a skopových produktů v jídelníčku
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Chilli papričky skýtají spoustu chutí a dokážou pozvednout jídlo na další úroveň, popisuje nadšenec
Host Radiožurnálu
-
V létě je na místě pozměnit jídelníček a některým pokrmům se raději zcela vyhnout
Doktorská rada
-
Výletní tip Viktorky Hlaváčkové: Spojte výlet s uklízením odpadků. Odpočinete si od vánočního shonu
Tip