Radioporadna
Jak vychytat grilování do detailu, kdy solit a kterou bylinku použít
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Líh na obličej nepatří. Vyrobte si vlastní přírodní tonikum
Radioporadna
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Kdysi byl v restauracích zakázaný. Dnes se tatarák podává hovězí, telecí i rybí
Glosa Pavla Maurera
-
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok