Pochoutkový rok
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Kuře jíme stejně jako ostatní masitá jídla. Každé sousto porcujeme vidličkou a nožem a vkládáme po malých kouscích do úst. Ovšem dáme-li si kuře s kostí, vytváříme si problém. Budeme si muset dát s masem na talíři větší práci. A výhradně k tomu můžeme používat jenom příbor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
U sekané je zásadní teplota pečení, shodují se šéfkuchaři
Pochoutkový rok
-
Dominik Dán: Venuše ze zátoky
Četba na pokračování
-
Bohumil Hrabal podle Iva Krobota
Úžasné životy
-
Detektivka
Hry a četby: V hlavní roli neviditelní herci
-
John Galsworthy: Ostrov pokrytců
Četba na pokračování
-
Artur London: Doznání
Hra pro pamětníky
-
Symbol holokaustu
Radiokniha
-
A. C. Doyle: Sherlock Holmes ve státních službách. První rozhlasová hra ve videu
Rozhlasová hra
-
Zločin na Zlenicích hradě
Čtení na pokračování
-
Karel Fořt: Z New Yorku do pekla a zpět
Četba s hvězdičkou