Pochoutkový rok
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kuře jíme stejně jako ostatní masitá jídla. Každé sousto porcujeme vidličkou a nožem a vkládáme po malých kouscích do úst. Ovšem dáme-li si kuře s kostí, vytváříme si problém. Budeme si muset dát s masem na talíři větší práci. A výhradně k tomu můžeme používat jenom příbor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chcete si přidat jídlo? Takzvaný nachservis už není obvyklý, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Tak si zkuste udělat krůtí nudličky na kari s pórkem
Vaříme s Habadějem
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Maso je přínosné, pokud ho jíme v přiměřeném množství a nejsme nemocní
Co vás zajímá
-
Jídlem proti trápení
Ranní úvaha
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory