Přírodní lékárna
Jáhly jsou bezlepkové, zahřejí, pomohou lidem ve stresu. Hodí se jako příloha i do mnoha jídel
Přírodní lékárna
České Budějovice
Stále častěji se setkáváme s citlivými reakcemi na všudypřítomnou pšenici, a tak si uvědomujeme, že je potřeba dát větší prostor i jiným plodinám. Naši předkové měli jídelníček mnohem pestřejší a jedním z nejoblíbenějších slovanských pokrmů byly jáhly.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
V období chřipek a viróz si domů pořiďte rýmovník
Náš host
-
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?
Abeceda potravin
-
Zemědělství dnes stojí na sprintu. To zvládnou naše půdy, ale ne ty v tropech, porovnává vědec Frouz
Leonardo Plus
-
Houbovka s chlupáčema
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jak uchovávat bylinky a jak z nich připravovat čaje? Vše má své postupy
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové