Pochoutkový rok
Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoce na růžovo aneb Mandlové kořeněné pracny s malinami podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Region
-
Chutnají vám Štramberské uši? Perníkový výrobek se peče od dob řádění krutých Tatarů
Návraty do minulosti
-
Sražená, nebo nadýchaná bábovka? I na druhu kypřicího prášku záleží. Který vybrat, poradí dTest
Dva na Dvojce
-
Karel Vrzáček dodržuje pravidlo, že o svátcích musí dostat přilepšeno každý, včetně koní
Příběhy z Vysočiny
-
Polovinu české roční spotřeby cukru vyrobí cukrovar v Českém Meziříčí. Teď zpracovává loňskou úrodu
Zprávy pro Královéhradecký kraj