Pochoutky na talíři
Vánoční rybí polévce podle rodinného receptu propadla Vilma Cibulková
Pochoutky na talíři
Region
Tradiční jídla si žádají tradiční recepty. Osvědčený postup na vánoční rybí polévku z kapřích hlav a mlíčí prozradil šéfkuchař pražské restaurace Bella Vista Tomáš Turek. Recept na silnou polévku s minimálním zahuštěním má od své babičky. Vynikající chuť ozbrojila i Naďu Konvalinkovou, Patrika Rozehnala a herečku Vilmu Cibulkovou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století
Pochoutkový rok
-
Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Kuchařské čarování
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Polévka z raků (recept z roku 1900)
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Polévka z pečených rajčat
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
1168. schůzka: Posezení u stolu. A jaké dobroty byly na něm....
Toulky českou minulostí