Pochoutkový rok
Vodní lázeň může zkazit čokoládovou polevu upozorňuje Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Vodní lázeň se skládá ze dvou do sebe zapadajících hrnců, přičemž v tom spodním máme dva až tři cm vody a do horního vkládáme ingredienci, kterou chcete rozpustit, vyšlehat nebo vymíchat. Může to být například máslo, žloutky, anebo čokoláda.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Až budete dělat čokoládovou polevu, zapomeňte na čokoládu na vaření, říká Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Výroba pralinek je alchymie, každá desetinka stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová
Ve vlastní šťávě
-
Hana Hosnedlová: Zmrzlina
Rozhlasový sloupek
-
Že se mořská voda pít nedá? Na Maltě by bez ní nepřežili
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tvarohový (Míša) dezert ve skleničce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jablečný ocet coby prevence proti plísním. Jak ho připravit? Poradí Babské rady
Babské rady
-
Vzorec na denní množství příjmu tekutin je jednoduchý
Náš host
-
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem