Rozhlasový sloupek
Hana Hosnedlová: Zmrzlina
Rozhlasový sloupek
České Budějovice
Zmrzlina patří k létu stejně neodlučně jako třeba voda a koupání. A nejvíce v obležení jsou, myslím, stánky se zmrzlinou točenou. V tom, který je nejblíž mému bydlišti, se vedle klasické vanilkové a čokoládové nabízí denně jiná příchuť.
Hana Hosnedlová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Host: Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Dagmar Ruščáková: Pod sprchou
Nedělní káva
-
Dobrý jahodový sorbet se vyrábí z jahod, cukru a kapky citronu. Nic víc není třeba
Příběhy z Vysočiny
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Ondřej Neff: Trosečníkem na ledě
Glosa Plus
-
Lékořicové státy. Proč Seveřani milují slané bonbony a co jim na tom proboha chutná?
On Air
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Horká čokoláda
Dobroty Dáši Kubíkové