Ve vlastní šťávě
Výroba pralinek je alchymie – každá desetinka teplotního stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
S přelomem léta nastává sezóna jablek, švestek a také ještě jedné suroviny – čokolády. O tom, proč se v létě vyplatí raději zavřít než prodávat nedokonalý produkt, i o tom, jak vyrobit nejlepší křupavou pralinku, jestli se dá vytvořit i doma a co lze do čokoládového obalu uzavřít, jsme se bavili s Kristýnou a Janem Bednářovými, kteří spolu luxusní čokoládové bonbony vyrábí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Hana Hosnedlová: Zmrzlina
Rozhlasový sloupek
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Rekordní sbírku obalů od čokolády má Stanislav Krámský z Dobřejovic. Sbírka je největší na světě
Dopolední Region
-
Domácí čokoláda do formiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nanuky zmrzlinářky Moniky Pavlisové jsou malými uměleckými díly
Kdo umí, ten umí
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové