Pochoutkový rok
Štrachanda z hub Dalibora Marounka zvítězila u posluchačů v Pochoutkovém roce 2018
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Vášnivý houbař Dalibor Marounek z Roudnice nad Labem má byt plný mykologických úlovků. A umí s nimi kouzlit v kuchyni. Za svůj starý recept z Domažlicka si odnesl z Pochoutkového roku 2018 vítězství u posluchačů a návštěvníků webu pořadu. Štrachanda představuje zapečené brambory s houbami a uzeným masem. Jsou to takové staročeské francouzské brambory.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křehké koláčky Lady Poukové
Pochoutkový rok
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
80 receptů a v žádném z nich není maso. Postní kuchařku sepsal šéfkuchař Pavel Drdel
Dámská jízda
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece
Host Lenky Vahalové
-
Pochoutky s Lídou Nopovou
Pochoutky na talíři
-
Marocké kuře. Exotika na vašem talíři se spoustou arabského koření spolu s nasládlou omáčkou a rýží
Vaříme s Habadějem
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové