Pochoutkový rok
Odměna za pomoc i věno. Historie receptu na hořické trubičky umí překvapit
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Křupavá trubička s kakaovým krémem přežila války i dobu socialistického potravinářství. Dnes možná slaví víc úspěchů než kdy jindy. Našla si cestu do světa, k dětským i dospělým konzumentům, gurmánům, hlavám státu nebo dokonce diabetikům. A jak se tento fenomén dostal do Hořic?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dortem proti rakovině. Koupí cukrářských výrobků mohou lidé v Nové Pace přispět nemocným dětem
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Jíme nezdravě, z obézních dětí se stávají obézní dospělí, varuje diabetolog
Host Radiožurnálu
-
Britové budou platit víc za sladkosti, děti tloustnou. Kolik kilo navíc mají Polední sirény?
Polední sirény
-
Lehká cola spíš přitíží. Umělá sladidla mohou zvyšovat riziko cukrovky, varuje diabetolog
Zdravíčko
-
Víc obezity = víc diabetiků. V Česku žije přes milion pacientů s cukrovkou a číslo dál stoupá
Radioporadna
-
„Jídlo už mě neovládá. Bez cukru jsem konečně našla svobodu,“ říká autorka blogu Cukrfree
Ve vlastní šťávě
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů