Poradna
Poradna: Čistota v restauracích a správné skladování potravin
Poradna
Ostrava
Zaměříme se na čistotu v restauracích. Jak je to dávno, co hygienici museli uzavřít nějaké bistro či restauraci v kraji? Lepší nebo horší se provozovatelé pohostinství? A jak správně se mají skladovat potraviny?
Iva Havlíčková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak poznat dobrou restauraci? Odpovídá tetovaný šéfkuchař s michelinskou hvězdou Radek Kašpárek
Host do domu
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Jakými pravidly se darování obědů řídí? Odpovídá Tereza Modlová, PR manažerka spolku Zachraň jídlo
Jak to vidí...
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
Čím dříve, tím lépe. Pokud doma objevíte štěnici, volejte hned specializovanou firmu s koktejly jedu
Radioporadna
-
Chcete zhubnout? Smaženému jídlu se obloukem vyhněte
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
-
Jednorázové roušky likvidujte po dvou hodinách. Ty bavlněné nenoste nepřetržitě, radí epidemioložka
Káva o čtvrté
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj