Pochoutkový rok
Jak správně ukládat chleba do mrazničky? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Chleba do mrazničky samozřejmě dát můžeme, ale pozor, jen tehdy je-li čerstvý a dokonale vychladlý. Teplé pečivo by se mohlo zapařit a to není dobře. Ve starším pečivu bychom zase mohli zamrazit vznikající plísně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Letní fazolová polévka s klobásou od Miroslava Karáska
Pochoutkový rok
-
Jak vyrobit domácí máslo? Stačit vám bude smetana s vyšším obsahem tuku
Babské rady
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Plýtvání jídlem je dnes běžné, proto vás naučíme, jak použít starý chleba
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Irena Fuchsová: Chlap se nejlépe vyzkouší v supermarketu
Když vypráví nápověda
-
Malý chlebový receptář – osm druhů chleba a starodávná chlebová polévka
Kuchařské čarování
-
Sekaná plněná špenátem a sýrem. Jídlo jako od babičky, které navíc potěší barvami i vaše oči
Vaříme s Habadějem