Pochoutkový rok
Jak si vybrat univerzální kuchyňský nůž?
Pochoutkový rok
![V dílně nožíře Martina Pospíchala v Hanušovicích](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03211104_0.jpeg?h=6eb229a4&itok=TrmbqRHH)
Rádio vašeho kraje
Každý z nás má doma v kuchyni sbírku nejrůznějších nožů. Ať už jich vlastníte třeba desítky, určitě používáte jen dva až tři nejoblíbenější. A mezi nimi bude nejspíš i tzv. univerzální kuchyňský nůž, který ve své každodenní praxi používají i profesionální kuchaři.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Ve vlastní šťávě: Ergonomická kuchyně pracuje pro vás
Ve vlastní šťávě
-
Pepř – král koření
Hobby magazín speciál
-
Japonský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni, jedním z těch základních je Kiritsuke
Příběhy z Vysočiny
-
Kravský haloumi na gril
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dobroty z naklíčených semínek, nejzdravější a nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Kuchař posledního cara
Radiokniha