Pochoutkový rok
Grýnemarš z první světové války. Ludmila Škardová uvařila recept od svého pradědečka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Rychlý, vydatný a moc dobrý, takový je grýnemarš Ludmily Škardové ze Zruče-Sence. Recept se v jejich rodině začal vařit díky pradědečkovi, který ho přinesl z první světové války. Přesný původ není znám, ale postup je starý minimálně 100 let.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora Novotného
Pochoutkový rok
-
Čočkové smaženky podle receptu z časopisu Hvězda čsl. paní a dívek z roku 1929
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Světoznámé drogistické impérium rodiny Schichtů vyrostlo z vesnické výroby mýdla
100 let Ústí nad Labem
-
Živáňská vepřová pečeně připravená v troubě. Sliny se budou sbíhat úplně všem, to je jistota!
Vaříme s Habadějem
-
Tatra: Za vším stál sirotek, kterého odmalička fascinovaly kočáry
Příběhy slavných značek
-
Rozárka a velké dobrodružství
Hajaja
-
Tajemství chuti Dubského perníku se ukrývá v rodinném receptu na perníkové koření
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Princové a zlý drak
Pohádky
-
Klohna
O původu příjmení