Pochoutkový rok
Dobré pivo chutná i z plastu. Přesto pivovary investují do sklenic miliony
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Každých pět let velké pivovary a výrobci nealko nápojů nechávají vyrábět milionové série nových sklenic. Dodávají je restauracím ve snaze podpořit prodej svých nápojů. Sklo musí fungovat po estetické i užitné stránce. O jakých kvalitách je ale vlastně řeč? Začít můžeme třeba zvukem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Umění čepovat. Výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě o francouzském cidru z Čech. „Chuťová výchova u nás se lepší,“ říká výrobce
Ve vlastní šťávě
-
Apetýt host: Karel Zachurčok
Apetýt
-
Glosa Pavla Maurera
-
Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata
Blízká setkání
-
Snížení DPH u piva? Nejde o populistický příslib, voliči si to vyhodnotí, říká Feranec z hnutí ANO
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna
-
Ve sklípku pod zámkem v Lobči si můžete založit vlastní vinotéku
Česko – země neznámá
-
Východočeské výlety