Pochoutkový rok
Umění čepovat. Výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Udělej mi šnyt, pěnu jako Krkonoše. Natoč mi hladinku, dotáhni to, udělej mi mlíko. Těmito způsoby a řadou dalších se mluví na výčepáka nebo chcete-li vrchního. V hospodě Járy Cimrmana ve Rpetech mimo jiné říkají, že výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál. Teprve pak se dá pivo podle štamgastů pít.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Dokonalá chuťovka k pivu, to jsou zelné placky s tvarohem a škvarky Aleny Najnarové z Černíkova
Pochoutkový rok
-
578. schůzka: Radujte se, sedláci, budete mít rekraci
Toulky českou minulostí
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání
-
Glosa Pavla Maurera
-
Tyhle tipy se vám při pečení masa budou hodit! Nechte se inspirovat Babskými radami
Babské rady
-
Češi stále patří mezi rekordmany v konzumaci piva
Host Dopoledního expresu
-
Apetýt host: Karel Zachurčok
Apetýt
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna