Pochoutkový rok
Umění čepovat. Výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Udělej mi šnyt, pěnu jako Krkonoše. Natoč mi hladinku, dotáhni to, udělej mi mlíko. Těmito způsoby a řadou dalších se mluví na výčepáka nebo chcete-li vrchního. V hospodě Járy Cimrmana ve Rpetech mimo jiné říkají, že výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál. Teprve pak se dá pivo podle štamgastů pít.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vltavín jako pivní speciál z jižních Čech. Aneb, jak se vaří pivo
Vltavín
-
578. schůzka: Radujte se, sedláci, budete mít rekraci
Toulky českou minulostí
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Slané makové čtverečky Jany Prudičové
Pochoutkový rok
-
Uzené pivo se nestrká do komína
Příběhy z Vysočiny
-
V bělehradském minipivovaru Dogma mají piva nejen zvláštní chuť, ale i názvy
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Petr Marek
Host Lucie Výborné
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání