Pochoutkový rok
Umění čepovat. Výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Udělej mi šnyt, pěnu jako Krkonoše. Natoč mi hladinku, dotáhni to, udělej mi mlíko. Těmito způsoby a řadou dalších se mluví na výčepáka nebo chcete-li vrchního. V hospodě Járy Cimrmana ve Rpetech mimo jiné říkají, že výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál. Teprve pak se dá pivo podle štamgastů pít.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Virtuální realita pro vaše uši. Nasaďte si sluchátka a ztratíte řeč. S novou hrou Nauka o afázii
Večerní drama
-
Markéta Pilátová: Senzibil
Počteníčko
-
Adaptaci slavné detektivky Agathy Christie Deset malých černoušků pod názvem A pak už tam…
Vstupenka
-
Láska je dobrej matroš
Hra na neděli
-
Petr Stančík: Ďáblova kostrč
Tip mujRozhlas
-
Francis Scott Fitzgerald: Velký Gatsby
Radioseriál
-
Hořím. Startuje nová podcastová série o tom jak pečovat a nevyhořet
Hořím
-
V Divadle Petra Bezruče se bude vařit příliš silná káva. Uvádí Maryšu bratří Mrštíků
Mozaika
-
Jak být v životě spokojený i bez peněz? Ví Stanislav Gálik
Host do domu
-
Jak vzpomínají pamětníci na představitele Bodieho a Doyla?
Zápisník zahraničních zpravodajů