Pochoutkový rok
Doba bezlepková. Bez pšeničné mouky se v kuchyni můžete obejít
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Žít bez lepku je trendy. Sortiment bezlepkových potravin se neustále rozšiřuje, což oceňují nejen lidé, kterým lékaři diagnostikovali celiakii nebo citlivost na lepek a pšeničnou mouku. Řada lidí totiž sahá k bezlepkové dietě dobrovolně, aby „odlehčila“ organismu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
7 způsobů, jak přirozeně čistit cévy
Přírodní lékárna
-
Mezi hlavní prevence onemocnění dnou patří dieta
Doktorská rada
-
Anorektička nemusí být vyhublá. Někdy poruchy příjmu potravy zůstávají skryté, člověka ale devastují
Zdravíčko
-
Pochoutkový rok
-
Zpověď anorektičky: Vážila jsem 31 kilogramů
Máme hosty
-
Irena Šedivá: výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Diety škodí duši. Zaměřte se na malé změny, které vás budou těšit. Roztočíte spirálu úspěchů
Dva na Dvojce
-
Chameleonská „nemoc“ histaminová intolerance: Jak se nezbláznit ze zakázaných potravin?
Ve vlastní šťávě