Pochoutkový rok
Čokoládovou polevu nesmíte ošidit, je korunou dezertu! Radí Mirka van Gils Slavíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Až budete dělat čokoládovou polevu, zapomeňte na čokoládu na vaření, říká Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Projekt Ověřovna: Internetem koluje mnoho nepravdivých informací. Jak se v nich vyznat?
Jak nenaletět
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu