Liberec

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Krkonošský kuba z hříbků se dá připravit i ve sladké variantě. Místo strouhanky či rohlíků použijeme vánočku | Foto: Barbora Kvapilová, Český rozhlas

Už jsme si vyzkoušeli zavařit zeleninovou směs podle venkovského receptu. Tentokrát k tomu přidáme houby a trochu víc si se zeleninou pohrajeme. Jaroslav Hoření a Vladimíra Jakouběová pro nás mají recept na naloženou míchaninku.

Nejposlouchanější

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy s chutí zkusí. S Vladimírou Jakouběovou, regionální sběratelkou receptů, se můžete inspirovat léty prověřenými recepty.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu