Pochoutkový rok
Chipsy nikdy nebereme přímo ze sáčku, ale odebíráme na talířek a jíme dvěma prsty, radí mistr bontonu
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pofoukat si horké sousto je absolutně vyloučeno, zdvihá prst Ladislav Špaček. Jak správně na to?
Pochoutkový rok
-
Začínáme věřit české kuchyni a tomu, že i samotná mrkev může...
Dnešní Plus
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama
Až na dřeň
-
Prof. MUDr. Jiří Beran vyvrací a uvádí na pravou míru mnoho omylů a mýtů ohledně virů i naší imunity
Radioporadna
-
Tipy na víkend: Čokoládový festival v Pardubicích i Den řemesel v Proseči
Tipy na víkend
-
Na naši plzeň jsme pyšní, říká pivovarník Bill z Virginie. Vyrábí ji z českého sladu i chmele
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Jsem „držka“ a nesnáším blbost. Když mlčím, je to konec, říká o sobě s úsměvem Dagmar Pecková
Host Lucie Výborné