Pochoutkový rok
Češi často chybují, když pečou recepty s kypřicím práškem
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Každá hospodyňka nebo kuchtík peče sladké, kam přidává kypřicí prášek do pečiva. Většinou tam přidává celý pytlíček, který koupíme v obchodě. Ale přemýšleli jste někdy, jestli nemáme i kypřicí prášek dávkovat podle toho, co pečeme?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rum do těsta na buchty nepatří, tvrdí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Sražená, nebo nadýchaná bábovka? I na druhu kypřicího prášku záleží. Který vybrat, poradí dTest
Dva na Dvojce
-
Dezinformace
Jak nenaletět
-
Lukáš Jelínek: Ministr Válek je zavalen problémy, účinná řešení však chybějí
Názory a argumenty
-
Zbytky buchet, drobečky a polámané cukroví nepatří do koše. Využijte je na výrobu sladkých kuliček
Babské rady
-
Opilý řidič před zodpovědností neujel
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Pečené plněné papriky se špenátem a ricottou opravdu nemají chybu. Zkuste je a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem