Vaříme s Habadějem
Pečené plněné papriky se špenátem a ricottou opravdu nemají chybu. Zkuste je a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Je doba paprik, které se dají v současné době koupit za přijatelnou cenu. Využijme toho a připravme si papriky jinak než v leču nebo plněné v rajské omáčce. Pro ještě lepší a pikantnější chuť vybereme papriky, které trochu pálí, nebo přidáme k plněným paprikám feferonku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Používáte při vaření jalovec nebo kardamom? Pokud nevíte, jak s nimi naložit, poradí Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Češi často chybují, když pečou recepty s kypřicím práškem
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Jak upravit sezonní zeleninu, aby vám v...
Ve vlastní šťávě
-
Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu
Kuchařské čarování
-
Chilli papričky vám rozproudí krevní oběh. Po jakékoliv úpravě totiž neztrácí svoji pálivost
Babské rady
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové