Pochoutkový rok
Buchtičky s pravým šodó z bílého vína. Tradiční dobrotu upekla Miluše Kačerová
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Zapomeňte na školní jídelnu. Pod šodó si nepředstavujte pudingovou omáčku, ale krém z vína, žloutků, vanilky a dalších surovin. O poctivé staročeské buchtičky se šodó se podělila Miluše Kačerová ze Stříbra.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sklenku na víno držíme vždy jen za stopku. Rozdíl je ve výšce, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Letošní svatomartinská vína jsou velká, unikátní a bohatá, sluníčka bylo hodně, těší se degustátor
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Vinařská stezka v Kuksu nabízí poučení o víně i romantickou...
Česko – země neznámá
-
Udělejte si krůtí játra na víně. Jednoduché a romantické jídlo skvěle kombinuje nezaměnitelné chutě
Vaříme s Habadějem
-
Petr Procházka ugriloval perličku s vinnou redukcí, ochutnal...
Pochoutky na talíři
-
Proč v Champagne nepijí šampaňské?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Folkový přípitek
Na cestě
-
V naturálním nanovinařství pod Lovošem vzniká kromě jiných i oranžové víno
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz