Vaříme s Habadějem
Udělejte si krůtí játra na víně. Jednoduché a romantické jídlo skvěle kombinuje nezaměnitelné chutě
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Když jsme byli malí, byla játra velká vzácnost. V řeznictví se prakticky neprodávala. Tak si je dnes zkuste připravit na červeném víně. Bude to taková nostalgická vzpomínka na dětství. Z krůtích jater vždy dokážete připravit skutečnou lahůdku. A všichni strávníci to ocení.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si pikantní kuřecí játra s rýží. Bude to taková nostalgická vzpomínka na naše dětství
Vaříme s Habadějem
-
Buchtičky s pravým šodó z bílého vína. Tradiční dobrotu upekla Miluše Kačerová
Pochoutkový rok
-
Sluka s červeným vínem podle Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě o spontánně kvašeném víně za poslechu housu
Ve vlastní šťávě
-
Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér
Hovory
-
Barevná jarní svačina z červené řepy a kiwi
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Podivné recepty našich předků: Historička vyzkoušela připravit nápoj z perel podle Kleopatry
Klub Rádia Junior
-
Vinné sklepy Plže v Petrově patří mezi nejstarší stavby lidové architektury. Zvou i na ochutnávku
Výlety